V kolikor si želite stopiti v stik z nami in nam posredovati informacije o vašem projektu, izdelkih ali storitvah, nam pišite na info@upgrowth.si ali pa izpolnite spodnji obrazec.

040 593 523

info@upgrowth.si

Anej Sirk

Vodja projektov

Matija Štulac

Spletni oglaševalec

O nastanku UPgrowth na kratko...

Sodelovanje med Anejem in Matijo se je pričelo 3 leta nazaj na startup projektu povezanim s kriptovalutami in se nadaljevalo v okviru projekta Urban Planty.

Dolgoletna hiba ''Planty-ja'' je bila v tem, da ga ni nihče od naju ni znal prodajati. Gre za tisti tip prodaje, kjer moraš za produkt najprej ustvariti potrebo ter postopoma zgraditi skupnost uporabnikov, ki ti ustvari tržišče. Vse prej kot lahek zalogaj za dva prodajna laika.

Heureka!

Zasledila sva besedno zvezo ''hekanje rasti'' oz t.i. growth hacking.

Gre za pristop pri spletni prodaji, ki podpira procesno miselnost in v ospredje postavlja zbiranje ''trdih podatkov'' na podlagi katerih gradiš rast podjetja. Porabila sva kar nekaj časa, da sva intuitivno prakso zamenjala z t.i. ''data-driven'' pristopom.

Rast prodaje gradimo zgolj na tistih stvareh, ki jih lahko preverimo (tastable), sledimo (tracable) in razširimo njihov obseg (scalable).

S takim metodološkim pristopom za reševanje izzivov na področju rasti podjetja se lotevamo pridobovanja uporabnikov, uravnavanja njihovih interakcij z izdelkom ali storitvijo, povečanja prihodka, raziskave trga za lansiranje novega produkta (iskanje t.i. problem-solution fita) ali pa, denimo, uvedbe sistema za priporočila na spletu.

Kontaktni obrazec